Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

Δηλώσεις Συμμετοχής Μέχρι:30/04/2021
Έναρξη:03/05/2021
Λήξη:07/05/2021

Περιγραφή

Η δράση απευθύνεται σε μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, Γενικών και Επαγγελματικών, του Νομού Πέλλας, που θα δηλώσουν, εφόσον το επιθυμούν, πρόθεση συμμετοχής στην εκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση. Για το πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών θα δημιουργηθεί ομάδα έως 5 μαθητές και μαθήτριες, ανά σχολική μονάδα γυμνασίου ή λυκείου.

Η διάρκεια του προγράμματος εκπαίδευσης προτείνεται σε 12 δίωρες συναντήσεις εκτός του διδακτικού προγράμματος, από τις οποίες οι 3 πρώτες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στο επίπεδο της σχολικής μονάδας και οι υπόλοιπες διαδικτυακά, με το σχηματισμό δύο διευρυμένων ομάδων σε επίπεδο Νομού. Στις εκπαιδευτικές συναντήσεις με τους μαθητές/τριες, θα συμμετέχουν τα μέλη της «Ομάδας Σχολικής Διαμεσολάβησης», ψυχολόγοι, καθώς και Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές/τριες του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική δράση να δηλώσουν συμμετοχή έως την………………..

Ακολούθως, οι Διευθυντές/τριες των σχολείων παρακαλούνται να συμπληρώσουν τον συνημμένο πίνακα με τα ονόματα των μαθητών/τριών που επιθυμούν και έχουν επιλεγεί να εκπαιδευτούν ως Διαμεσολαβητές Ομήλικων και να τον αποστείλουν με e-mail στη Δ.Δ.Ε. Πέλλας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) έως την……………..