ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 99448/Δ5/11-09-2023 «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μονίμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 – Φυσικής Αγωγής για την εφαρμογή του αντικειμένου της Κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής, ορισμός Συντονιστών Κολύμβησης και ενέργειες για την έναρξη του αντικειμένου για το σχολικό έτος 2023–2024» του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., καλούνται όσοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί ΠΕ11 των Π.Ε. και Δ.Ε. της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας επιθυμούν να διδάξουν το αντικείμενο της κολύμβησης στην περιοχή υπηρέτησής τους, να υποβάλουν τη σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο κεντρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από σήμερα Τρίτη 12-09-2023 έως και την Πέμπτη 14-09-2022 και ώρα 14:00, εφόσον συντρέχει μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις, όπως ορίζονται στην ανωτέρω πρόσκληση:
έχουν κύρια/πρώτη/δεύτερη ειδικότητα στο άθλημα της κολύμβησης ή/και στα αθλήματα του υγρού στίβου,
•κατέχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή στο άθλημα της Κολύμβησης ή στα αθλήματα υγρού στίβου, εγκεκριμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού,
• έχουν διδαχθεί το αντικείμενο της κολύμβησης, όπως αυτό προκύπτει από την αναλυτική βαθμολογία του πτυχίου τους.
Τονίζεται ότι, σύμφωνα με τη μεθοδολογία της διδασκαλίας και τις ιδιαιτερότητες του αντικειμένου της Κολύμβησης, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των εκπαιδευτικών μέσα στο νερό.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ icon pdf
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕ11_ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ_ΕΝΑΡΞΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2023 - 2024 icon pdf
ΑΙΤΗΣΗ ΠΕ 11 icon pdf