Σας ανακοινώνουμε τις οριστικές τοποθετήσεις - βελτιώσεις των εκπαιδευτικών καθώς και τους πίνακες κενών και πλεονασμάτων που καταρτίσθηκαν με την αριθμ. 13 / 27-5-2024 πράξη του ΠΥΣΔΕ Πέλλας, κατά σχολείο και ειδικότητα/κλάδο για το σχολικό έτος 2024-25, μετά τις βελτιώσεις – οριστικές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών (Α΄ φάση τοποθετήσεων).
Ακολούθως καλούνται οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω κατηγοριών:
1) Οι μετατιθέμενοι στο ΠΥΣΔΕ Πέλλας.
2) Οι εκπαιδευτικοί που έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης.
3) Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, διανύουν το έτος λήξης της απόσπασής τους και έχουν χάσει την οργανική τους θέση.
4) Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί της αριθμ. πρωτ. 5976/26-4-2024 απόφασής μας, οι οποίοι δεν τοποθετήθηκαν σε οργανικά κενά σύμφωνα με το άρθρο 14 του ΠΔ 50/1996.
5) Όσοι εκπαιδευτικοί είναι στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ.
6) Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί.
οι οποίοι δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν σε οργανικά κενά και μόνο αν υπάρχει κενό στην ειδικότητα στην οποία ανήκουν, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση σε οργανική θέση, με μέγιστο αριθμό σχολείων τα (20) είκοσι, μέχρι την Παρασκευή 31-5-2024 και ώρα 15:00.
Οι δηλώσεις αυτές των εκπαιδευτικών θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης www.didepellas.gr στο μενού «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ» στον σύνδεσμο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ» στην επιλογή «ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ». Η δήλωση αφού υποβληθεί για να θεωρηθεί έγκυρη, θα πρέπει να αποσταλεί (χωρίς να απαιτείται υπογραφή) στο email της Δ.Δ.Ε. Πέλλας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσω του προσωπικού email του εκπαιδευτικού.

 

 ...

Λεπτομέρειες στα συνημμένα αρχεία...

 
 
ΘΕΜΑ ΑΡΧΕΙΟ
Οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών - Οργανικά κενά – Δηλώσεις οριστικής τοποθέτησης icon pdf
Αντίγραφο του Οριστικές τοποθετήσεις Α φάσης 27-5-2024 icon excel
ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ icon excel1
ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΣΜΕΑΕ icon excel1