Προσκαλούμε τους/τις εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ91 της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Γενικής και Ειδικής Αγωγής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε προαιρετικό βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «GreenEdularp στο σχολείο» με εκπαιδεύτριες την κ. ΜαρίαGreenEdularp στο σχολείο» με εκπαιδεύτριες την κ. Μαρία Θεοδοσίου και την κ. Χριστίνα Γκουντώνα, μέλη της AeliaPath. Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στο 3ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων (https://3gym-ampel.thess.sch.gr/) την Τετάρτη, 3-4-2024, κατά τις ώρες 17:00-20:00.
Στόχος του βιωματικού εργαστηρίου είναι να εισαγάγει τους/τις εκπαιδευτικούς στη μεθοδολογία του GreenEduLarp. Το GreenEduLarp είναι μια μέθοδος εκπαίδευσης που συνδυάζει την περιβαλλοντική εκπαίδευση με το εκπαιδευτικό παιχνίδι ρόλων (Educational Live Action Role Playing), επιτρέποντας στους/στις συμμετέχοντες/ουσες να εμβαθύνουν σε περιβαλλοντικά θέματα και να αναζητήσουν λύσεις για προκλήσεις που σχετίζονται με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.
Απαραίτητη μέχρι την Τρίτη, 2-4-2024, η δήλωση συμμετοχής στον υπερσύνδεσμο https://forms.gle/RuMAjCzdsoEFpD687 για την καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου. Σημειώνεται ότι θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.